Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tökéletes randiért

2011.08.17

Az első pillanat, amikor meglátjuk a nagy ,,Ő"-t, az első megszólítás, mosoly mind rögzül az emlékezetünkben. A várva-várt meghívás pedig olyan érzést kelt, hogy majd kiugrasz a bőrödből. Ismerős ez az állapot?

A legtöbb fiatallány úgy képzeli el az első közös programot, mint egy romantikus gyertyafényes vacsorát, amely alatt lágy dallamok szólalnak meg. Az este azonban csalódást okozhat a másik félnek, ha nem tartasz be öt alapszabályt:

1. Ne sminkeld ki túlságosan magad! Még azt hiheti, hogy maszk van rajtad. Viselj természetes színeket: enyhe pasztell árnyalat a szemhéjadra, rozsás orca, és egy lehelletnyi szájfény az ajkakra.

2. A ruhád ne mutasson túl sokat! Ledér nő képzetét keltheted. Még a végén nem fog komolyan venni. Ruhád legyen testhez simuló, de ne átlátszó, vagy túl nagy kivágású!

3. Ne add oda magad az első randi után! A könnyen kapható lányokkal nem  valószínű, hogy tartós kapcsolatot akarnak kialakítani a férfiak. Jobb, ha tudatosul benne, hogy harcolnia kell érted. Ezáltal kihívás leszel a számára, és nagyobb értéket tulajdonít majd neked.

4. Ha konyhaművészet, akkor ne csalással! Ha te hívod meg egy vacsorára, és azt mondod, hogy valami finomat főzöl, ne csapd be! Az éttermekből rendelt előre elkészített ételek felmelegítése és tálalása gyanús látszatot kelthet. Még a végén azt mondja, hogy pont úgy főzöl, mint a kedvenc éttermében! Az őszinteség már itt kell, hogy elkezdődjön!

5. Ne traktáld a magánéleti gondjaiddal! Ha az első estén az összes lelki bajodat elmeséled neki, könnyen kiábrándulhat belőled. Sokkal előnyösebb, hogyha iránta mutatsz érdeklődést, és nemcsak magadról beszélsz egész idő alatt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.