Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csábítás eleganciával

2011.08.19


Ha eleganciát tükröz a megjelenésed, akkor komolyabban fognak venni, és egy randevú után is hosszabb kapcsolatra számíthatsz a kiszemelttel!

1. Viselj nadrágos kosztümöt, attól még ugyanúgy kiemelheted az alakodat! Egy fodros blúz, és egy magassarkú nőiessé teszi a megjelenésedet.

2. Öltözetedet kiegészítheted egy-két ékszerrel, de vigyázz, ne vidd túlzásba, mert az cifraságot tükrözhet!

3. Kerüld a túlságosan sokszínű ruhákat! Ha a szivárvány összes árnyalatát felagattod magadra, akkor könnyen úgy nézhetsz ki, mint egy papagáj! Az elegancia abból sugárzik, aki egy-két színt párosít. Ez lehet a fekete-fehér, de a lágyabb színkontrasztok is kellő hatást kelthetnek.
 
4.  Ha kecses alakodat szeretnéd hangsúlyozni, válaszd a térdig érő ceruzaszoknyát! Ha sötétebb színű, még jobban karcsúsít. Öltözékedet egy övvel is feldobhatod, ami az elegáns megjelenés alapkelléke!
 
 
5. Ne vidd túlzásba a sminkelést! Ne használj csillámos szemfestéket! A lényeg: légy természetes! Enyhe rózsás pír az arcra, ugyanakkor vörös színben pompázhat az ajkad! Amire figyelj: ha a szemeidet hangsúlyozod ki, akkor a szádra csupán szájfényt kenjél!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.