Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feledés, és önmegvalósítás

2011.08.26


Rajtakapod a kedvesed, amint egy másik lányt ölelget. A lehetséges magyarázatok, amikkel előállhat:

1. Ez csak egy baráti ölelés volt.

2. Ő a húgom.

3. Észre sem vettem, hogy ilyen közel került hozzám.

A baráti ölelést elfogadhatod, de a képtelen állítások, vagy a túlzott magyarázkodás rosszat jelent.

A megcsalás nem kell, hogy letörjön. Épp ellenkezőleg, hagyni kell, hogy felfelé íveljen az életed. Olyan cselekvést kell végezned, ami jobb kedvre derít, és később sem bánod meg. Pl. egy esti party pezsgővel pillanatnyi jó hangulatot teremt, de az a tudat, hogy másnap reggel egy idegen pasi ágyában ébredsz, nem lesz egy felemelő érzés.

Inkább az érdeklődési körödben, hobbyjaidban próbálj kiteljesedni. Ha mindig is az volt az álmod, hogy egy extrém sportot próbálj ki, csak rajta! Új célok, és feledés! Ez a kulcsszó. Egy festőtanfolyamon is lehetőséged van lefoglalni magad. Ráadásul a közösségben akadhat egy-két jóképű fiú is.

A szerelmet nem kell hajszolni. Egy csalódás miatt kétségbeesetten keresni egy másik nagy Ő-t nem ajánlatos. Ámor nyila magától rád talál, méghozzá akkor, amikor nem is számítasz rá. Hagyd a dolgokat, hadd alakuljanak maguktól. A véletlen még sok meglepetést hozhat.

A tonnányi csokitáblaevés, és a romantikus filmek megtekintése helyett tölts minél több időt azokkal, akik közel állnak hozzád, és át tudnak segíteni a problémákon. Egy baráti tanács mindig jól jöhet, és egy váll, amin kisírhatod magad.

Ha egy nyári szép napon kedélyes, magabiztos mosollyal az arcodon haladsz végig a parkon , és pozitív kisugárzásod másokat is megérint, akkor nemsokára rád talál a szerencse. Végül még választani sem tudsz majd a tucatnyi jelölt közül.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.