Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiltott csók

2011.09.23


Olaszország

Az autóban való csókolózás 500 euróig terjedő büntetéssel jár. Érdemes mértékletességre törekedni, ha nem szeretnénk karcsúsító kúrát a pénztárcánknak.

Colorado/ USA

Alvási szokások: Coloradóban nem megengedett a férfiak számára, hogy párjukat csókkal terheljék, míg ő alszik. Habár kérdéses, hogy a nők ezt a gesztust valóban terhelőnek érzik?

Minnesota/ USA

Vámpírok kizárva: Minnesotában nem alhat feleségével az a férfi, akinek szája fokhagymaszagról árulkodik.

Riverside/ USA

Riverside tájékán csak akkor megengedett két fél számára a csók, ha karbolsavas rózsavízzel öblítik ki szájukat. Hivatalosan elő van írva e szabály. Ha esetleg Riversideban járnál, mindig legyen nálad egy üvegcse a biztonság kedvéért!

Florida/ USA

A napsütéses Floridában megtiltották a férjeknek, hogy feleségük keblét csókolják. Kissé részletekig ható szabályt alkottak.

Oxford/ Anglia

Tilos az egyetemen csókolózni! Legalábbis Oxfordban. Mivel a lázadó hallgatók nem igazán engedelmeskednek az előírásnak, kénytelenek voltak egy csók-zónát kialakítani számukra a menza tájékán.

Japán

Habár nekünk, európaiaknak túlzásnak tűnik, Japánban már a csók is előjátéknak számít. Még az ott tartózkodó külföldiek sem tehetik meg ezt a nyilvánosság előtt.  

Connecticut, Michigan, Boston/ USA

Amerika e három térségében nem megengedett, hogy vasárnap, az Úr napján megcsókolják egymást a párok. Bostonban azt is megtiltották, hogy egy templom előtt történjen meg az eset.

Franciaország

Nem szabad a vasúti átjárónál csókot adni kedvesünknek! Az oka: a francia hatóságok attól tartanak, hogy a hosszas folyamat esetén mind a pár, mind pedig a többi utas lényeges veszélynek van kitéve.

Eureka/ Kalifornia/ USA

A szakállasaknak nincs egyszerű dolguk: Eurekában meg van tiltva, hogy más embert megcsókoljanak. Az előírás alapján valószínűleg nagy a kereslet a borotva iránt.

Dubai, India, Egyesült Arab Emirátusok, Kuala Lumpur, Malajzia, Indonézia

Attól függetlenül, hogy bennszülöttekről, vagy turistákról van szó, nemcsak puszit adni tilos az utcán, hanem egymás kezét megfogni! 2010-ben letartóztattak egy angol párt, akik egy étteremben csókolták meg egymást.

Iowa, Tulsa, Maryland/ USA

Figyelem! Időlimit áll fenn a csókra: Iowában nem szabad öt percnél tovább folytatni! Tulsában három perc a határ, Marylandben pedig illegális egy másodpercnél több a nyilvánosság előtt! Ha már USA-ba szeretnél látogatni, inkább Iowát válaszd, mintsem Marylandet!

Wacken/ Németország

Rocker- tilalom: a Heavy Metal Fesztiválon 2009-ben intenziv csóktilalmat rendeltek el. De nem azért, hogy a zenerajongók szabadban való szórakozását akadályozzák meg, hanem a sertésinfluenzától való félelem játszotta a főszerepet. Az ölelés, és az italosztogatás is tabunak számított.

Wisconsin/ USA

Csak semmi csók a sebesség iramában! Wisconsinban nem lehet megtenni ezt a vonaton!

Birmingham/ Anglia

Erőteljes visszaszorítás uralkodik a birminghami mozikban. A sorok közt nem zavarhatjuk meg társainkat a film élvezetében.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.