Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Julia, a divattervezők favoritja

2011.09.03


Névjegy

Születési idő:            1984.11.02.

Születési hely:           Németország

Magasság:                  1.80 m

Hajszín:                      világosszőke

Szemszín:                    zöld

Méretei:                       85-61-89

Súly:                             56 kg

 [26chec9.jpg]

A közép-európai kereskedelmi menedzser és a könyvelő gyermekeként világrajött Julia egy állatbarát környezetben nőtt föl. Rengeteg eb tette színesebbé az életét. 

Nővére jelenleg egy filmes produkcióban vesz részt. Hét éves kora óta gyerekmodellként próbálgatta szárnyait. Reklámokban és gyermekkatalógusokban tűnt fel. Kilenc éves korától táncra tanították. A gimiben a baseball vált a szenvedélyévé, így egy klub csapatához is csatlakozott. 180 centis magasággal kellően fit volt a sporthoz.

 

Nem sokkal 15. évi születésnapja után, mialatt az Oktoberfest-et ünnepelte a szülővárosában, egy tehetségkutató csoport fedezte fel. Egy londoni márka, a Tilla Lindig modellje lett. Habár azt tervezte, hogy könyvelőnek tanul majd az egyetemen,  Párizsba költözött.

A divat fővárosában az Elle magazin címlapjára került. Végül a Supreme Ügynökség szerződtette, majd négy hónappal később a 2003-as Yves Saint Laurent show-t nyitotta meg. 2003-ban a Vogue címlapján mosolygott.

 

Ezzel egyidőben a Strenesse és a Sportmax kampányok modellje lett.

2004 nyarára  a Celine, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Ralph Laurenés a Dior hirdetéseiben vett részt. Számos szezonon keresztül volt a Hugo Boss első számú modellje. 2005-ben olyan divatházak kampányaihoz járult hozzá, mint a  Anna Sui, Lanvin, Gucci, Versace, és a Chloé. A Victoria Secret 2005., 2006. és 2007-es divatbemutatóján is feltűnt.

A 2005-ös Pirelli naptár modelljeként is szerződtették. Jelenleg a a Guerlain KissKiss, a Hugo Boss napszemüveg kollekciójának, a Hugo Boss parfümnek, és az Aquascutum márkának az arca.

 Pillants bele a kulisszák mögé:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.