Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Klasszikus szépség a múlté!

2011.08.25

 

Magdalena Frackowiak

 

A csinos lengyel modellnek nincsenek rések a fogai között, vagy hasonló, mint ahogy kollégáinak. Azonban észrevehetjük, hogy kissé bandzsa a tekintete. Az ún. ezüst- pillantás naivságot kölcsönöz kisugárzásának. A férfiak, divattervezők egyaránt elolvadnak e szempár láttán.

 

 

Ruby Aldridge

 

Rubynak nem sok hasonlósága akad a szintén modell testvérével, Lilyvel. Hosszú barna hajukban ki is merül a testvéri azonosság. Lily egy Victoria Secret modell macskaszemekkel, és pisze orral, ezzel ellentétben Ruby orra hosszú, és egyenes. Igencsak hosszú arca, és kerek szemei még inkább kiemelik szokatlan megjelenését, amelyet nem igen felejt el a másik nem.

 

 

Lindsey Wixson

 

A divatvilág egyik legkeresettebb modelljéről van szó, amelyet Lindsey főként saját jellegzetességének köszönhet. Hosszú fogai varázslatos réssel rendelkeznek, szája szinte kör- alakú, szemei gyanús tekintetet tükröznek. Rabul ejti a közönséget.

 photo 5a9e9ce8-b5ed-4296-b653-9ada8d307cfd_zps6d5c96b5.jpg

 

Daphne Groeneveld

 

A holland hölgy Lindseyhez hasonlóan kiemelt figyelemben részesül a divattervezők által. Mindkét lány ugyanabban az évben született, és mindkettőjüknek szokatlan az arca. Míg Lindsey foga, és kerek szája érdekesség, Daphne egymástól igen távol ülő szemei, és domináns szemöldöke egyedülálló, ami egy oroszlánra emlékeztet. Szája szokatlanul nagy az arcához képest, de épp ez teszi különlegessé.

 

Karlie Kloss

 

Karlie nem egy megszokott klasszikus szépség. Felső ajka túl keskeny, járását gyakran egy zombiéhoz hasonlítják, de karrierje mégis fölfelé tör. Aki felfedezi a benne rejlő szépet, többé nem felejti el a csintalan tekintetet. Kinek kellene ajakbiggyesztés?
 

 

Lara Stone

 

A holland leány jellemzője a mérges pillantás. Amint a kifutóra lép, elsötétül az arca. Ez a tény meglehetősen szomorú. Aki látta már nevetni Larát, az tudja, milyen bájos.Nem a fogaknál lévő rés a lényeg, hanem a rendkívül széles, és egyedülálló mosoly.


 


Tanya Dziahileva

 

Amikor az orosz hölgy 2005-ben modellkedni kezdett, újdonságára lecsaptak a divatvilágban. Akkoriban 14 évesen lépett a kifutóra olyan tervezőknek, mint Prada, Alexander McQueen, Chanel, és Chloé. Kék, kissé távol ülő szemei, és hegyes, elálló füleivel egy manóra emlékeztet leginkább.

 

Kirsi Pyrhonen

A 2011-es év tíz legjelentősebb modellüdvöskéje között szerepelt Daphne Groeneveld, és Kirsi is. A lány szemei picik, és alig fedezhető fel szemhéja. Arca csontos jellegű, és szögletes. Nem tipikus szépség, mégis kifutókra szóló állásajánlatok tömkelegében részesül.

 

Hanne Gaby Odiele

 

A fiatallány sajátossága a kifejező homlok, amely egy baba prototípusát testesíti meg. Divattervezők, mint például Karl Lagerfeld előszeretettel szerződteti.


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.