Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Modellkedés és színészet egyszerre?

2011.08.27

 

Sasha Pivarova Justin Timberlake, és Amanda Seyfried mellett játszhatta el első filmes szerepét. Jelenleg hivatásos színésznő, és modell. Az ,,In time” című film sikerorientált produkciónak ígérkezik.

 

 

Lily Cole Heath Ledger oldalán tűnt föl a ,,Dr. Parnasszusz, és a képzelet világa" című alkotásban.

 

Heath Ledger and Lily Cole in The Imaginarium of Doctor Parnassus

 

Mivel a tehetséges színész a forgatások alatt vesztette el életét, Johnny Depp, Jude Law, és Collin Farrell ugrott be a darab megmentése érdekében.

 

 

Claudia Schiffer a Richie Rich (1994) filmben tündökölt Macaulay Culcin mellett. Aerobic gyakorlatok révén ismét bizonyságot tett hibátlan alakjáról. Ezt követően a „Zoolander” és az „Igazából szerelem” sora jött el. Habár a hölgy 2002 óta Matthew Vaughn felesége, eddig nem szerepelt kedvese által rendezett filmben.

 

 

Rosie Huntington- Whiteley a „Transformers" harmadik részében, a „Dark of the Moon” produkcióban kapott szerepet. Az alakítás után megláthatjuk, hogy ezután kap-e újabb ajánlatot, vagy Megan Fox esetéhez hasonlóan csupán rövid ideig tündököl csillaga.

 

 

Heidi Klum a „Fújd szárazra, édes!” című vígjátékban testesítette meg a hajmodellt, Jasminet, olyan személyek mellett, mint Alan Rickman, Josh Hartnett, és Bill Nighy. A hölgy ennek ellenére inkább sorozatokban szeret feltűnni, amelyekben saját magát alakítja. Eddig a „Szex és New York”, „Így jártam anyátokkal”, és a „Született feleségek” jeleneteiben láthatták a nézők.

 

 

Giselle Bündchen 2004-ben szerepelt a „New York Taxi” akció- vígjátékban. Két évvel később „Az ördög Pradát visel” következett, amelyben testhezállóbb szerepben díszelgett a világ egyik legjobban fizetett modellje.

 

 

Natalia Vodianova a „Titánok harcában” játszhatta el a medúzát, Sam Worthington oldalán. Mindenki, aki a szemében nézett, kőszoborrá merevedett meg. Habár az orosz modell csupán az arcát kölcsönözte az animált figurának, kisebb kirándulásnak tekintjük ezt a szerepet a színészkedés terén.

 

 

Mielőtt a „Karib- tenger kalózai” kalózszíveket megdobogtató sellőjeként csábított Gemma Ward, a „The Strangers” filmben egy jéghideg gyilkosnőt alakított. Eltett láb alól egy házaspárt, akiket Liv Taylor, és Scott Speedman játszott el. A leányzó tervezi, hogy további produkciókban is megcsillogtatja színészi képességeit.

 

 

Milla Jovovichot megelőzően Brooke Shields kezdte el 1980-ban a „Kék lagúna” bemutatását, tizenegy évvel később került sor Millára, aki főszerepet kapott a „Visszatérés a kék lagúnába” második részben.

 

 

 

 

Előtte egy sorozatban, és egy pilótafilmben is feltűnt, de a legnagyobb sikert kétség kívül „Az ötödik elem” nyújtotta számára. „A kaptár” trilógiában is remekelt, illetve a „Három testőr” M’lady De Winter-jét is ő alakítja.

 

 

Cindy Crawford nemcsak Aerobic- DVD-k révén tett szert népszerűségre. A dekoratív nő a „Fair Games” akciófilmben is színre lépett. Főszerepet alakított William Baldwin oldalán. A kemény kritikák ellenére nem adta föl szerepvágyát. Legutóbb 2009-ben láthatták a nézők „A varázslók a Waverly Helyből” című sorozatban.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.