Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminktrendek a kifutókról

2011.08.21


Versace, a merész

A divatbemutatón megfigyelhetjük az erősen kihangsúlyozott szemeket, ami lehet fekete, füstös, de ehelyett választhatsz sötétkék, esetleg lila árnyalatot is.

Versace alapszabálya: csak a szemeidet emeld ki, az ajkad legyen lágy színű, és természetes! Az arcodra se kenj erős pírt!

Vuitton, az elragadó

Nőies, ám bájos megjelenést kölkcsönözhetsz magadnak Vuitton bemutatóin alkalmazott sminktechnikákkal.

A lényeg: ajkadra használj enyhe rózsaszín rúzst, arcodra lágy pirosítót, szemhéjadra pedig kenj egy élénk, világos színű szemfestéket (pl. barackszínűt), ugyanakkor emeld ki fekete árnyalattal, hogy a látszólag kislányos külső mögött legyen egy kis titokzatosság is! Egy gyertyafényes vacsorán partnered le sem tudja majd venni a szemét rólad!

Dior, avagy feltűnés mindenekelőtt

Ha szeretnéd az efféle sminket kipróbálni, számíthatsz arra, hogy nem leszel éppen észrevétlen.

A make up legfőbb szabálya: merészen a színekkel! Szemhéjadra akármilyen rikító színt használhatsz, szádra vörös, csábító árnyalatot kenhetsz, és hogy még jobban kiemeld alkotásod, használj olyan púdert, amely arcodat porcelánfehérré varázsolja! A siker garantáltan nem marad el!

Jacobs, az elegancia képviselője

Marc Jacobs renkívüli hírnévre tett szert a divat világában. Egyedi kreációi az eleganciát és a nőiességet tükrözik.Az ehhez illő smink alapszabálya: ne vidd túlzásba, inkább lény mértékletesebb!
Ajkaidra használj bézs árnyalatot, arcodra enyhe pirt, szemedet is lágyan fesd ki arany, halvány kék, vagy zöld szinekkel!
Megjelenésed akkor lesz tökéletes, ha hozzáillő elegáns kontyot, és kalapot passzintasz.

Prada, a különleges


Ez a márka megéri az árát, de a ruhákhoz illő sminket annál könnyebb lesz elkészítened.
Először is vonzó megjelenésedet kell megfelelő alapokra helyezned.

Bőrödre érdemes meleg árnyalatokat használnod. Bronzosító az arcodra, barna fény a szemhéjadra, no meg bronzszínű fény az ajkadra, és máris készen állsz a bevetésre!

Hugo Boss: egyszerű, de nagyszerű

Ennél a trendnél a smink legfőbb célja, a szép arc kiemelése. Ezt elérhetjük egy világosabb arcszínt kölcsönző alapozóval.

A szemöldök legyen vékony és kecses ívben hajló, a száj árnyalata legyen természetes, de szemünk színét emeljük ki fekete szempillaspirállal, és enyhe árnyalatú szemfestékkel. Az eredmény magáért beszél!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.