Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Velencei Filmfesztivál remekei

2011.09.04


George Clooney nyitotta meg a filmfesztivált, akinek meglehetősen sármos volt, mint ahogy ezt eddig is megszokhattuk tőle.

 

 

Clooney közelében vonult Cindy Crafword, a stílusos topmodell, akit férje, Randy Gerber kísért el a csodás eseményre. A vörös szőnyegre azonban egyedül lépett föl a hölgy. Az ok: perceken át osztogatott autogramot rajongóinak.

 

 

Diane Kruger egy krémszínű estélyiben jelent meg a helyszínen. A pasztell árnyalatú ruhácska, és a lágyan hátára omló szőke tincsek valódi kifinomult hölgyet mutatnak be.

 

 

Evan Rachel Wood maga a vörös szőnyeg szépe. Világos ruhája úgy néz ki, mint egy ing, amelyet meghosszabbítottak. Egyszerre elegáns, és céltudatos nő alakját láthatjuk.

 

 

Kate Winslet Roman Polanski rendező „Carnage” című filmjében alakította szerepét. A 2011-es velencei filmfesztiválon barna, térdig érő, testhez simuló öltözetben integetett széles mosollyal.

 

 

Madonna a „W.E.” játékfilmjét népszerűsítette, de továbbra is megőrizte a pop királynője címet. Második rendezői munkássága VIII. Edward király történetét meséli el, aki az amerikai Wallis Simpsom iránti szerelem érzése miatt lemondott a trónról.

 

Madonna Director/writer Madonna poses during the"W.E." photocall at the Palazzo Del Cinema during the 68th Venice Film Festival on September 1, 2011 in Venice, Italy.

 

Az ausztrál színésznő, Abbie Cornish játssza a női főszerepet Madonna filmjében. Sötétkék, fűzős ruhakölteményében számos elismerést gyűjthetett be az este során.

 

 

Natasha Poly, a szépséges topmodell fukszia árnyalatban feszített a kamerák előtt. A Gucci remekmű sokakat lehengerelt lágy esésével.

 

natasha poly venice film festival 2011

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.