Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedvezményes divatvilág

2012.01.05


Alexa Chung határozott kedvenccel rendelkezik a téli szezonra nézve. Az utóbbi hetekben gyakran láthattuk ebben a khaki árnyalatú kabátkában, amely a Topshopból származik. A katonák viseletét idéző színt nőiessé tette a térdig érő ruhával, és szürke magassarkújával.

 
Lucy Hale meglehetősen egydi kreációval jelent meg az ünnepekkor. A kék dísszel ellátott kis feketére az Asosnál bukkant rá. A sötét árnyalat vékonyabbá tesz, az öv pedig kiemeli karcsú derekát.
 
 
 
Olivia Palermo szintén előszeretettel pózol a Topshopban lecsapott extravagáns cipellőre. Az Angol Divat-díjátadón zebracsíkokkal ellátott rojtos darabbal párosította. Előnyös, hogy szürke színekkel kontrasztot keltő vörös körömlakkot alkalmazott.
 
 
Nikki Reed is a Topshopra szavaz. A leányzó nagy rajongója a divatláncnak. Az Alkonyat promóciós turnéján művészi virágmintával ellátott öltözetet viselt, amelyet sötét zakóval passzintott.
 
 
Olsenék is elhatározhatják, hogy a kedvezményes dizájner-darabok felé nyúlnak, már ami Elizabethet illeti. New Yorkban az Apple üzlete felé tartott, amikor lencsevégre kapták az Asos sárga, koffermintás blézerében. A napsugár színeit idéző felső üdeséget kölcsönöz viselőjének.
 
 
 
Lea Michele
Az amerikai horrorsztori premierjén lila árnyalatú csipkés miniruhában tette tiszteletét az eseményen a hölgy. Lábait sötétként extra magassarkúval tette feltűnővé. Aligha hihető, hogy az Asos portékáit válogatta össze megjelenéséhez.
 
 
 
Anna Kendrick filmjének promóciója céljából tett látogatást a FOX & Friends reggeli műsorában. Az intenzív citromsárga szintén az Asos levadászott terméke, amely garantálja a kellő figyelmet.
 
 
 
Emma Watson egy magával ragadó pepitamintás, fodros koktélruhában jelent meg a „Men of year” díjátadón, balettosokat idéző lábtartással, amelyet fekete bőrdzsekivel tett vagánnyá. (Topshop)
 
 
Blake Lively a Pletykafészek forgatásán viselt egy Topshop-béli pink színű miniblézert, amelyben Serena van der Woodsen alakját felöltve díszelgett.
 
 
Cobie Smulders, az „Így jártam anyátokkal” sztárja egyszerűen nem képes elszakadni az Asos feketet magassarkújától. Városi sétához, és elegáns alkalmakhoz egyaránt illik. Ebben az esetben David Letterman showjába tartott.
 
 
Nataly Portman a VANITY FAIR eseményén jelent meg a hattyúk fehér színét idéző ruhakölteményben. A csipkés anyag újrahasznosított polihészterből készült. Amellett, hogy csodaszép, még környezetbarát is.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.